سینما + نمایش = سینمایش  

بازگشت   سینما + نمایش = سینمایش > عمومی > معرفی اعضاء

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 07-29-2007, 10:37 AM   #1
حامد
Guest

پیش فرض اتو بیوگرافی

درود ...
من حامد هستم . ( اسمی که دوست دارم * سپنتا * هست . )
فامیلیم وحیدی هست . 9 اردیبهشت ماه یکی از سال های دهه ی 60 در تهران به دنیا اومدم .
تهران زندگی می کنم ، اما از اول پاییز 1386 میریم کرج . ( گوهر دشت ! )
بهمن 1385 لیسانس مشاوره خانواده گرفتم . ( 7 ترمه ! )
الآنم دارم بکوب می خونم واسه فوق ! دعام کنید ، قبول شم !
فارغ التحصیل دوره های علمی - کاربردی روزنامه نگاری و خبرنگاری مقدماتی و پیشرفته زیر نظر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی !!!
* اول از همه بنده و دلداده ی پروردگارم ، خدای همیشه مهربون و بزرگتر از بزرگم با اون همه صفات مجذوب کننده اش هستم .
در درجه پایین تر ، تو این دنیای مادی به این موارد که نام می برم تعلق خاطر دارم :
** سینما ( به عنوان هنری مقدس و والا برام بسیار ارزش داره و عاشقانه دوستش دارم - در حال حاضر هم مشغول گذروندن دوره جامع فیلمسازی در کانون سینما گران جوان هستم . ) + تئاتر ( هنر فاخر و بسیار والای بشریت ...! / زندگی در سالن نمایش ...! / زندگی بر روی صحنه ...! / عشق بر روی صحنه ...! )
# My Favorites --> آخه مگه می شه واقعا همه رو گفت ؟!
من نمیتونم همه ی علایقم تو این زمینه رو بگم ، مهمترین هام رو به اختصار فقط نام می برم :
عباس کیارستمی - داریوش مهرجویی - ابراهیم گلستان - امیر نادری - بهرام بیضایی - برتولوچی - بنینی - تورناتوره - دسیکا - پازولینی - آنتونیونی - فلینی - ویسکونتی - سرجیو لئونه - آنجلو پولوس - کیشلوفسکی - کوستوریکا - ایناریتو - آمنابار - برسون - برگمان - آیزنشتاین - پاراجانف - اسپیلبرگ - آندره تارکفسکی بزرگ و ...
تازه اینا فقط قسمتی از کارگردان های مورد علاقه ام بود ، اگه بخوام از سایر عوامل سینمایی هم اسم ببرم که دیگه ....
*** یوونتوس ( باشگاه فوتبالی فراتر از یک تیم ساده - باشگاهی در قلب شهر تورین ایتالیای پر فرهنگ و هنر پرور - در کنار کوه های رویایی و همیشه مه آلود آلپ - سپید و سیاه پوشان افسانه ای - جزئی از تاریخ اسطوره های توپ گرد - قهرمانانی از جنس پولاد - تسخیر ناپذیران و گورخر های همیشه عزیز و دوست داشتنی JUVENTUS کبیر )
**** یوگا ( بزرگترین نیاز بشر قرن 21 ، آرامش دهنده ، زندگی بخش ، امید پرور ، سلامت ساز ، تعلیم دهنده عشق - عاطفه - انسانیت ، بنده گی یزدان نیک صفات و اکسیر نجاتبخش بشر )
***** موسیقی ( زخمه ی دست و دل نوازنده بر ساز و آوایی مسحور کننده برای تلطیف روح - هنری قابل ستایش و تاثیر گذار در تمامی اعصار )
# My Favorites --> همه سبک موسیقی گوش می دم و بعضا ارتباط تنگاتنگی هم برقرار می کنم اما اصلی ترین علاقه ام فقط و فقط موسیقی کلاسیک هست .
****** کتاب ( من یار مهربانم - دانا و خوش بیانم - گویم سخن فراوان با آنکه بی زبانم - پندت دهم ، فراوان .... / پلی برای سفر به اعماق و تفکری دوباره و ... )
# My Favorites --> اینم دقیقا مثل سینما می شه اگه بخوام بگم . آدم دلش نمیاد کسی رو اسم ببره ، مبادا کسی رو جا بندازه !
صادق هدایت - دکتر شریعتی - جمالزاده - صادق چوبک - دولت آبادی - اسماعیل فصیح - عباس معروفی - زویا پیرزاد و ... ( این 3 نقطه یعنی وحشتناک زیاددددددد !! )
خارجی ها هم که خدا وکیلی اونقد زیادن اصلا راه نداره به جون شما اسم ببرم ، جسارت می شه اگه اسمی از قلم اصطلاحا بیافته . پس بی خیال می شم ، خیال خودمم راحت می کنم !!

========================================

تکمله :
Tel Number --> فکر نمی کنم شماره موبایلم به درد کسی بخوره !
زبونی که غیر از فارسی بلدم و می تونم صحبت کنم فقط انگلیسی هست ! ( البت! بزودی زبان ایتالیایی رو هم خیلی جدی می خوام استارت بزنم ... )
عاشق پیاده روی ، شنا و 100 البته شطرنج .
هر هفته حتما یه تئاتر و چند تا فیلم رو باید ببینم ! ( جزو واجبات زندگیمه ;D )
گوشت نمی خورم .
خاطر خواه اسپاگتی ( همون ماکارونی خودمون - پاستا ) - لازانیا - پیتزا ( البته فقط مارگریتا ، سبزیجات و ایتالبایی بدون گوشت ) ، باقالی پلو ( بازم without گوشت ! ) و غداهای مخصوص گیاهی ( کف فقط خودم بلدم درست کنم و بخورمشون !!! )
از همه ی رنگ ها خوشم میاد اما به سبز - آبی - صورتی - نارنجی و زرد بیشتر علاقه دارم .
پدرم کارمند فرودگاه ( که بازنشسته شده چند وقته ) + مادرم پرستار ( ایشون هم چند وقته بازنشسته شدن ) + و برادرم فعلا سرباز ! ( فوق دیپلم کامپیوتر داره و یه نموره از من کوچولو تره ) می باشند !
I.D Yahoo --> pink.panther7
Mail --> sam.daniels7@gmail.com
اینم از بیوگرافی من که دیگه ، هر چی بیوگرافی بود رو شرمنده کرد : ...!
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

قوانین ارسال